Tento web je zameraný na ľudí, ktorí si chcú po BEZPLATNEJ REGISTRÁCII objednávať priamo u výrobcu FM Group World za tie najlepšie ceny. Rád vám v tom pomôžem. Vyberte si svoj obľúbený parfum na FM GROUP PARFUMY . AKCIE, NOVINKY TU.

ZÁSADY SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Od 25.5.2018, vrátane sú vaše osobné údaje spracovávané v súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY ( EÚ ) 2016/679 z 27.4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES ( všeobecné nariadenie o ochrane údajov = GDPR ) a v súlade so zákonom v znení platnom a účinnom od 25.5.2018.

Ochrana osobných údajov v informačnom systéme fmparfemy.sk

V súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, poskytujete svoje osobné údaje v rozsahu požadovanom príslušným registračným formulárom (registračný formulár záujemcu o spoluprácu) informačného systému na stránke www.fmparfemy.sk na základe svojho slobodného rozhodnutia.

Prevádzkovateľ zodpovedá za spracúvanie osobných údajov podľa nariadenia európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679, z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, (ďalej len GDPR). Prevádzkovateľ, predávajúci a zodpovedný vedúci za stránku: Juraj Tomášek, Tŕstie 10, 018 22 Dolný Lieskov. IČO: 37 257 412, DIČ: 1043555271.

OSVEDČENIE o živnostenskom oprávnení – vydal OÚ v Považskej bystrici odbor živnostenského podnikania č. živnostenského registra 707 - 18218 zo dňa 21.08.2017, oprávnený spracúvať poskytnuté osobné údaje uvedené v registračnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia trvania registrácie na fmparfemy.sk na účely registrácie záujemcov o spoluprácu, vedenia databázy registrovaných užívateľov, spracovania objednávok, informovania užívateľov o stave objednávok a vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky zákazníka a dokladov spojených s registráciou a uzatvorením zmluvy o účasti v sieti distribútorov FM WORLD.

Dozorný orgán: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, 

V prípade, že budete mať záujem o zrušenie registrácie na fmparfemy.sk, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite e-mailom na jtomasek.fmparfemy@gmail.com, alebo formou zaslania SMS na číslo mobilného telefónu +421 949 562 701.

Píšte, volajte, rád vám poradím a pomôžem 📞

Pred 10 rokmi mi kamarátka ukázala FM biznis a hovorila, že môžem robiť s parfumami. Je to sieťový marketing, takže je tu aj veľká príležitosť vybudovať si svoju firmu.

Systém sieťového marketingu som síce poznal, ale predávať parfumy? Ja? Chlap? Však sa v tom vôbec nevyznám, to je ženská záležitosť! Dovtedy som robil so životnými poistkami a bol som vcelku spokojný...pokračovať v čítaní

Juraj Tomášek Obchodný partner FM GROUP World Distribution

FM RECENZIE

Keď som dostala ponuku na vyskúšanie FM parfumu dlho som váhala. S takýmito katalógovými vôňami nemám dobrú skúsenosť.

Nakoniec som si ho teda kúpila a zaujímalo ma hlavne, či na mne vôňa vydrží aspoň 1 - 2 hodiny.

Bola som milo prekvapená, vôňa vydržala skoro celý deň. Na parfumoch FM oceňujem dlhú výdrž a vzhľadom na kvalitu aj skvelú cenu.

Parfumy ma tak očarili, že som s nimi aj nejaký čas obchodovala. Dobre sa mi s nimi robilo, lebo moji priatelia a známi boli vždy veľmi spokojní.

Recenziu si môžete overiť na kacena.durovcova@gmail.com.

Katarína Ďurovcová Považská Bystrica

RÝCHLE ODKAZY

TÁTO STRÁNKA POUŽÍVA COOKIES. Využívame informácie uložené v cookies a podobných technológiách pre komerčné a štatistické účely, aby sme prispôsobili naše služby individuálnym potrebám užívateľov. Vo Vašom prehliadači môžete zmeniť nastavenie cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies podľa aktuálneho nastavenia prehliadača.